lauantai 14. marraskuuta 2015

Sateinen sydney ja laiskottelua

Torstai ja perjantai hujahti töissä tuttuun tapaan. Torstai-iltana kävin viiden sconelaisen kanssa syömässä ja perjantai kuluikin yksin kotona ukkosta ja sateen ropinaa kuunnellessa sekä salamoita ihastellessa.


Eilen eli lauantaina aamulla neljän jälkeen aamulla starttasi auto pihasta perässään traileri ja kyydissään kaksi hevosta. Päämääränä oli Sydney ja iiiso hevostapahtuma kaikenlaisine lajeineen; esteitä, koulua, lehmien jahtausta hevosilla jne. Päivä oli sateinen ja lähes kahdeksan tunnin ulkona-olo-ajan jälkeen ei ollut vaatteissa yhtään kuivaa länttiä. Paikan päällä oli kuitenkin ihan mukava tunnelma, jossain soi country-musiikki, myyntikojuja oli laidasta laitaan ja päivän huipensi world cup tason estehyppelyt.
Reissu ei ollut lainkaan turha meidän osalta sillä sijoituksia sateli! Yksi voitto ja kaksi kolmossijaa, joten hyvillä mielin lähdettiin reilun kolmen tunnin kotimatkalle kuuden aikoihin illalla.


Tänään oon viettänyt vapaapäivää tekemättä yhtään mitään. Taitaa tämän päivän suurin saavutus olla ruokakaupassa käynti. Tuleva viikko onkin työn täyteinen ilman vapaapäiviä mutta sitten alkaakin kahden viikon loma ja pääsen reissaamaan hetkeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti