keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Vesiputous, villikenguruita ja vähän muuta

Paljon on mahtunut sisältöä viime päiviin, oikeastaan viikkoihin ja on ollut päiviä jolloin olen käynyt kotona lähinnä  suihkussa ja nukkumassa. Takana on muun muassa reissu Ikeaan ostamaan Turkinpipppureita, työntäyteisiä työpäiviä, kampaajalla käynti, vesipoolo peli VIP-katsomosta, paljon kilometrejä autolla, käynti elokuvissa, vohveliaamiainen työkavereiden kanssa ja laatuaikaa kavereiden seurassa. Viimeisin huomion arvoinen reissu oli viime sunnuntaina Pihlan kanssa tehty pieni roadtrip 40min automatkan päässä olevale Serpentine Falls-nimiselle paikalle. Paikanpäällä vastassa oli jyrkät kallioiset rinteet ja niiden lomassa kalliota pitkin lasketteli luonnon muodostama vesiputous. Vaikka viime aikoina ei sateita ole näkynytkään niin vesi kuitenkin virtasi ja näkymät olivat hienot. Näin myös ensimmäistä kertaa villikenguruita, vaikka melko kesyiltä ne vaikuttivatkin, kiitos turistien tarjoamien eväiden. Aikamme ihmeteltyämme ja ihasteltuamme jatkoimme matkaa vielä kauemmas autolla, sillä Pihla osasi reitin eräälle syrjässä olevalle pienelle kauniille lammelle. Vesi oli vihreää, hiekka valkoista ja maisemat kauniit, mutta rannalla oli iso kyltti, jossa oli varoitus vedessä elävistä ameeboista!

Matkan varrella näkyi useaan otteeseen lehmiä enkä voinut vastustaa kisuausta ottaa niistä kuvia!


Lentoon lähdössä!


 Töissä viimepäivät ovat olleet melko helppoja sillä työskenneltävien hevosten määrä ratsastajien määrään nähden on ollut niin pieni, mutta pomo sanoi että siihen on tulossa muutos! Kisoista on kuitenkin tullut tulosta, viime viikolta pari voittoa ja tänään yksi kakkossija. Pikkuhiljaa vähän herännyt kiinostus kisojen tulosten seuraamiseen kun siellä juoksee myös omia ratsastettaviani.
       Osa hevosista on ollut vähä kaheleita ja niillä on meinannut vähän viirata päässä. Itselläni tasapaino ja tekniikka ainakin kehittyy huimasti kun saa allensa kuumuvia, joka ilmansuuntaan loikkivia, pelleileviä, lapsellisia ja elämäniloisia laukkahevosia. Vaikka ne saattaa välillä olla vähän tuhmia niin silti rakkautta ja rapsutuksia satelee niille paljon kiireiden antaessa periksi.Lopuksi vielä huonolaatuinen kuva upeasta maisemasta; kaupungin valot illalla joen takaa kuvattuna

2 kommenttia:

  1. Hyvä kuva....värikäs kaupunki

    VastaaPoista
  2. Olet kuin metsän keiju tuossa yhdessä kuvassa. R

    VastaaPoista