maanantai 4. toukokuuta 2015

Aussifutista prinssi Harryn kanssa!

Lauantaina Perthissä pelasi aussifutispelissä Perthin Eaglesit ja vastustajajoukkue oli muistaakseni Sydneystä. Mitään en lajista ymmärrä eikä se ollut mulle ennestään tuttu ollenkaan, mutta niin me vaan mentiin Pauliinan kanssa katsomaan kyseinen peli. Sain ilmaiset liput kaverilta, joten pakkohan ne oli hyödyntää. Jostain syystä me Pauliinan kanssa kuviteltiin että lipujemme osoittamat paikat olisivat kaukana kaikesta huonolla näköetäisyydellä mutta mitä vielä; oltiin kolmanneksi etummaisessa rivissä, joten pääsimme todella lähelle itse pelin tapahtumia.
        Yleisöä oli aivan älyttömästi, en ollut osannut kuvitella että kyseinen peli olisi niinkin iso tapahtuma, prinssi Harrykin oli paikan päällä. Kokemuksena peli oli kiva eikä kaduta että tuli lähdettyä! Eaglesit voitti ylivoimaisesti, mikä toki paransi kokemuksen arvoa.
        Kun peli oli pelattu ja lähdettiin suunnistamaan stadionilta pois niin päätettiin aivan spontaanisti mennä kysymän risteyksessä liikennettä valvovilta moottoripyöräpoliiseilta jos saisimme ottaa yhteiskuvan. Vastoin odotuksiamme poliisit innostuivat asiasta ja lopulta päädyimme istumaan moottoripyörien päälle toisen poliisin räpsiessä kuvia, myös jotkut ohikulkijat jäivät ottamaan kuvia. Nauroimme vedet silmissä ja vatsalihakset krampaten. Ilta oli kokonaisuudessaan aivan huippu ja ikimuistoinen. Jos sanonta "nauru pidentää ikää" on totta, niin voitte olla varmoja ettette pääse musta helpolla eroon!


Sain lippujen mukana kaverilta lainaan Eaglesien kannatuspaidan lainaan ja ainoa ehto lipujen saamiselle oli, että oon kuvassa kyseinen paita päällä pelin aikana. Helppo homma!

Moottoripyöräpoliisit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti