tiistai 19. toukokuuta 2015

Talvea kohti...

Kuluneita päiviä on vaikea saada kiinni koska aika kuluu aivan älytöntä vauhtia enkä edes kerkeä huomaamaan ajankulua. Elämä täällä on ollut aika kiireistä, mutta ei missään nimessä huonolla tavalla kiireistä, tekemistä vain on riittänyt hirveästi. Eniten harmittaa näissä pitkiksi venyvissä kirjoitustauoissa se, että en välttämättä muista kertoa kaikesta mistä joskus on ollut tarkoitus. Blogia kirjoitan pääasiassa itseäni varten, ikään kuin päiväkirjaa, mutta samalla se on hyvä keino välttyä ristikuuluseluilta ja jokainen voi halutessaan täältä lukea mun elämästä. 

Täällä puolen maapalloa ja päiväntasaajaa lähestytään talvea ripeää vauhtia. Lämpötilaerot päivän ja yön välillä on suuret ja keskimääräinen lämpötilakin on laskenut reilusti. Päivät muistuttaa Suomen kesää melko pitkälti, lämpöasteet nousevat kahdenkymmenen paremmalle puolelle, mutta aamuisin työt aloittaesa ei ole edes kymmentä astetta lämmintä. Myös runsaat sateet saapuvat talven mukana. Välillä hieman masentavaa nähdä keväisiä, lähes kesäisiä kuvia Suomesta tietäen että täällä mennän kohti kylmempiä ilmoja, mutta en mä olostani täällä valita.
Töistä kotiin ajamassa 
Äitienpäivänä käytiin rannalla pyörähtämssä, mutta kylmän tuulen takia ei viihdytty kovin kauaa
Kohti kaupunginvaloja illalla

Työn teon ohella aikani kuluu pääasiassa kavereiden kanssa oleillen, joko suomalaisten tai australialaisten. Useimmiten käydään jossain syömässä, ajelulla, kävelyllä, ostoksilla tai muulla vastaavalla. Viime sunnuntaina käytiin isommalla porukalla pelaamassa paintballia, mikä oli aivan älyttömän hauskaa!


Paintball oli hauska kokemus muutamista mustelmista huolimatta. 5 tyttöä uskaltautui lähtemään sotimaan 10 miespuolisen keskelle!

Viime viikko oli mielenkiintoinen, ehkä jopa vähän jännittävä töiden osalta, nimittäin 12 työpaikkani hevosta kisasivat ja niistä suurinta osaa ratsastan viikoittain ja paria ihan päivittäin. Yksi vakioratsastettavistani meni ja voitti vaikkei kukaan sitä osannut odottaa ja sehän pisti hymyilyttämään! Kaksi muutakin voitti ja muut sitten suoriutuivat miten mikäkin, toiset sijoittuivat paremmin kuin toiset.Tässä kuulumisia tältä erää, hyvää alkanutta viikkoa joka puolelle maapalloa!

1 kommentti: