torstai 12. helmikuuta 2015

Arkea Australiassa

Koska päiviä on kulunut ja asioita tapahtunut niin on mahdotonta muistaa jokaista niistä. Tässäpä siis kuvapainoitteinen päivitys ja muutama sana jokaiseen kuvaan liittyen. Kuvat ei välttämättä tapahtumisjärjestyksessä, mutta väliäkö tuolla. Tulossa siis paljon kuvia arkisista ja vähemmän arkisista asioista ja vähän tekstiä. Seuraavat kuvat ei edes yritä olla millään lailla taiteellisia vaan sen sijaan sattumanvaraisesti ikuistettuja hetkiä.



Pihlan kanssa oltiin Hillarys Boat Harbourissa eräänä iltana. Käytiin syömässä hyvää ruokaa mielestäni ylihinnoitellussa ravintolassa ja sen lisäksi satuttiin juuri oikeilla minuuteilla paikalle näkemään auringonlasku upeine väreineen.



Sateen ja ukkosten täyteisten päivien jälkeen oli taas mukava nähdä vähän väriä taivaalla



Mun työpäiviä piristänyt Scooby-koira oli ukkosten aikaan pelännyt niin että oli loukannut itseään ketjussa kiinni ollessaan, minkä seurauksena sai vammoistaan johtuvan tulehduksen. Lopulta meni niin huonoon kuntoon että Scoobyn oli paras päästä kivuistaan. Muistan kuinka ekoina työpäivinäni olin kauhusta jäykkänä kun se tuli portille karvat pystyssä ja hampaat esillä murisemaan, mutta nopeesti se tottui muhun ja lopulta tuli aina häntä heiluen vastaan ja seurasi mukana töitä tehdessä.




Ratsastukset on jatkuneet päivittäin; yleensä yhdellä tai kahdella hevosella per päivä, pää- tai takaradalla. Mun sisällä asuva pikku-perfektionisti on alkanut vallata tilaa ja oon tosi kriittinen itseäni kohtaan ratsastuksen suhteen, lähinnä oman tekniikkani osalta. Osaan olla tosi analyyttinen ja aina tahtomattanikin ratsastuksen jälkeen mietin mikä meni hyvin, mikä vähän huonommin ja ennen kaikkea missä pitää parantaa/mitä teen ensi kerralla toisin. Kehitys loppuu tyytyväisyyteen - kyseinen sanonta pitää täysin paikkansa mun ajatusmaailmassa.




Ascot sai taas viime viikolla lisää suomalaisvahvistusta kun Salome saapui tänne. Käytiin Kings Parkissa kiertelemässä ja vielä paljon jäi näkemättä, mutta tässä muutama kuva upeista näkymistä, jotka meille avautui




Sunnuntaina lämpömittari näytti lukemaa 40 ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Päätettiin reippaina tyttöinä hypätä Salomen kanssa pyörien selkään ja polkea rannalle, löhötä siellä pari tuntia ja polkea sama matka takaisin. Kilometrejä taisi tulla lähemmäs 50 ja vettä juotua monta monta litraa, oli hauska päivä!


Siinä pienen pieni pintaraapaisu mun viime aikojen tekemisistä!


1 kommentti:

  1. Toi lämpö.. ja maisemat...ah.

    Haluatko kuvan miltä tällähetkellä räntäloskasuomesSa näyttää? :D

    VastaaPoista