torstai 29. tammikuuta 2015

Salamoita taivaan täydeltä

En oo koskaan kokenut samanlaista ukkosta kuin tänään. Viime päivät ovat olleet todella kuumia ja hikisiä, joten ei oikeastaan yllättänyt että se purkautui ukkosena. Aamulla kun lähdin polkemaan töihin niin yhdeltä kadulta meni sähköt poikki ja kaikki ympärillä pimeni. Rata oli suljettu kauan salamoinnin takia, nimittäin salamoita välähteli muutamien sekuntien välein ja taivas jyrisi. Erikoista siitä kaikesta teki se, että Suomesta tuttuja paksuja ja tummia ukkospilviä ei näkynyt, pelkkä ohut pilviverho oli taivaalla. Myös koko Ascotin alueelta oli välillä sähköt poikki.
       Myöhemmin kuvioihin tuli myös sadepilvet ja vettä satoi paljon, välillä rankemmin ja välillä hiljemmin. Muutamat hevoset meidän tallista oli aivan kauhuissaan ja juoksentelivat lähes seiniä päin tallissa. Lopulta ukkonen vetäytyi muualle ja rata avattiin, joten aamu pystyi jatkumaan normaalisti. Tosin pitkin päivää aina sieltä täältä on kuulunut jyrähtelyjä ja näkynyt salamoita, välillä ollut myös pieniä sadekuuroja.
Sulosin liikennemerkki, jonka oon ikinä nähnyt!
        Hyvä että työt pitää osan aikaa päivistä kiireisenä ja tänään kulutin ison osan päivästä Jessikan perävaununa kulkien. Ensin ratsastin töiden jälkeen kaksi hevosta, Nedin ja Bellan. Loppu aamupäivä/päivä meni eri hevosten kuskailussa paikoista A paikkoihin B, muun muassa ratsutallille, uima-altaaseen, kotitalliin, vieraaseen talliin jne...
       Jos rehellisiä ollaan niin oon vähän valehdellut ihmisille viime päivinä, kun kysytään "How are you?" niin oon vastannut yksinkertaisesti "good" vaikka totuudenmukaisempi vastaus olisi ollut "could be better". Hymykään ei oo ollut niin herkässä. Paljon pyörii ajatuksia päässä, välillä enemmän ja välillä vähemmän, tästä syystä onkin hyvä että on tekemistä päivisin: ei kerkeä ajattelemaan liikaa Suomen tapahtumia. 

Pete - oma suosikkini mun työpaikalta, vaikka välillä hapanta naamaa näyttääkin
Tämä kuva ihan vain sen takia, että saatte paremman käsityksen minkälainen toi heppojen uima-allas on. Näitä Suomeenkin!


Hyvää loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti