maanantai 30. maaliskuuta 2015

Viikkokatsausta

Mistähän sitä taas alottaisi kirjoittamaan kun alottamisen vaikeus on aina ensimmäinen kompastuskivi kun pitäisi jotain luovaa saada aikaseksi. Tässä on viikon sisällä tapahtunut paljon kaikenlaista, joten kuvat saa olla suuressa roolissa sillä tekstistä muodostuisi vähintäänkin romaani jos kaiken laittaisin sanoiksi.


      Torstaina oli viimeinen työpäiväni Ascotissa eikä se sinänsä poikennut millään tavoin mistään muista päivistä. Olin innoissani päästessäni uuteen työpaikkaan, mutta kuitenkin vähän harmitti jättää aivan loistava työpaikka taakseni.


Pete 
Stanley lähdössä töihin lätsä päässä

Paukku (Pauliina) tuli kameran kanssa eräänä päivänä takaradan varteen seisomaan ja toimi paparazzina. Mulla ratsuna Stanley.

 Yhtenä iltana lompsittiin kauppaan Salomen, Paukun ja Jennan kanssa ja mukaan tarttui jos jokinnäköisiä ostoksia ja niistä päädyttiin Salomen luo loihtimaan ruokaa! Tehtiin pizzaa ja lättyjä. Huomion arvoinen asia on se, että pizzaan tuli täytteeksi kengurua! Eipä sitä Suomessa tulisi syötyä kengurupizza, mutta täytyy myöntää että hyvää oli!

Kengurupizzaa ja proteiinilättyjä!


Perjantaina alkoi työt farmilla, mutta päivä ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Herätykset eivät soineet aamulla, joten nukuin myöhempään kuin oli tarkoitus ja matkalla töihin onnistuin eksymään, joten sanomattakin selvää että en ollut ajoissa. Ei ehkä paras mahdollinen tapa aloittaa uudessa paikassa ja ärsytyksen määrä oli valtava kun ei tommonen sovi suomalaiseen työmoraaliin, mutta paikan päällä pomo vaan naureskeli tapahtumalle. "No worries!"
       Nyt maanantaina kun on kolme farmipäivää takana niin en voi muuta kuin olla tyytyväinen päätökseeni. Saan ratsastaa laukkahevosia kuin liukuhihnalta ja nauttia ihanasta farmimeiningistä. En vieläkään osaa käsittää että teen tätä työkseni ja että mulle oikeasti maksetaan siitä mitä olen Suomessa tehnyt harrastuksenani monien vuosien ajan. Ihanaa kun elämä on ihanaa ja saa tehdä jotain itselleen mielekästä! Mutta täytyy myöntää että vaikka kuinka työstäni tykkäänkin niin kaipuu ravikärryille on kova, oikeen sormia polttelee päästä pitkästä aikaa satulan sijaan kärryille! Jotain vierotusoireita kai havaittavissa kun eräänä yönä herättyäni ja unta aikani odoteltuani päädyin katsomaan Porin ravit TotoTV:n kautta... Eikä oloani helpota nähdä töissä tien toisella puolen treenattavia peitsareita.

Lauantaina vaikeutin elämääni sekoilemalla kotiavainten kanssa, mutta nyt asia on jo hallinnassa onneksi! Ilta vietettiin useampien muiden Ascotilaisten kanssa, kivaa oli ja sain nauraa paljon!

Sunnuntaina lähdettiin aamupäivällä Salomen, Paukun ja Jennan kanssa rannalle viettämään aikaa. Jennan ja Salomen piti mennä töihin iltapäivällä, joten mentiin Paukun kanssa käymään suklaatehtaalla ja ostoskeskuksessa ja loppuilta vaan laiskoteltiin. Viikonloppu vierähti hyvässä seurassa ja iloisissa merkeissä!





1 kommentti:

  1. Empä olisi uskonut että syöt kengurunlihaa. Miltä maistui? Kuinka yleisesti sitä on saatavilla? Onko kallista? -R

    VastaaPoista