sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Delfiinejä!!

Tää on taas niitä päiviä, jotka painautuu mieleen ja joiden olemassa olosta oon erittäin kiitollinen. Pakko siis tulla kirjottamaan lyhyesti päivän tapahtumista nyt kun vielä oon aivan intoa täynnä.
      Mentiin aamulla uittamaan hevosia Kwinana-nimeselle rannalle, samalle jolla oltiin edellisellä kerrallakin. Hevosista mukaan lähti Ossi ja Sheep, jonka käyttäytyminen oli etukäteen vähän kysymysmerkkinä. Niiden "kauhutarinoiden" perusteella, mitä olen Sheepistä kuullut, niin oli positiivinen yllätys että se hevonenhan osasikin käyttäytyä ja päivän saldoksi jäi vain yksi kyseisen hevosen kyljelleen kaatuminen!
       Mä menin siis Ossilla ja Jessika Sheepillä. Mentiin ensin vedessä edestakas, hevosia oli paljon enemmän kuin viime kerralla. Yhdessä vaiheessa yhtäkkiä hevosia kohti ja aivan kosketusetäisyyden päässä ui delfiinejä! Ne jäi isommalla porukalla rantaveteen pyörimään ja leikkimään eivätkä välittäneet hevosista mitään. Oli ainutaalaatuinen näky ja vieläkin aivan epätodellinen olo!
       Rantaviivaa jatkuu melko pitkään ja jossain vaiheessa mentiin hiekalle laukkaamaan vajaan kilometrin mittaista matkaa pariin otteeseen. Kieltämättä aika upeeta laukata ilman satulaa entisellä laukkahevosella rannalla, jossa samaan aikaan reilut 50(?) muuta hevosta. Ossinkin mielestä oli hurjan mukavaa laukata siellä, varsinkin kun jotkut pojanklopit lähti hevosillaan kisaamaan meitä vastaan. Satulan kanssa tuskin ongelmaa olisi ollut, ei nytkään isoja ongelmia, mutta jarrut oli vähän vaikeampikäyttöiset.

Kuvia mulla ei valitettavasti tähän hätään ole. Kello lähenee puolta kymmentä joten nyt täytyykin ruveta nukkumaan jos se ylipäätään on edes mahdollista; on nimittäin tulossa melkosen lämmin yö, huomiselle luvattu +43...

1 kommentti: