perjantai 9. tammikuuta 2015

Pikaiset kuulumiset

Se oli maanantai. +43 astetta lämmintä. Tähänastisen elämäni kuumin päivä. Olihan se toki lämmin päivä ja kyllä sen tunsi nahoissaan että lämpömittarien elohopea on korkealla, mutta ei se silti ollut niin tuskaisen paahtavan kuuma päivä kuin mitlä saattaa kuulostaa. Työt ja kaikki muutkin asiat hoitui normaalisti.
     Tiistai olikin sitten aivan hirveä päivä, sään puolesta siis. Ilmankosteus oli varmaan vähintään 10000% ja koska lämpötilakin oli korkea niin tahtomattakin hiki nousi otsalle vaikkei mitään olisi tehnytkään.
      Mutta jottei tämä blogi vaikuta reissublogin sijaan sääpäiväkirjalta niin palataan viikon tapahtumiin. Torstaita lukuunottamatta mulla on ollut aamutallien lisäksi jokaisena iltapävänä iltatalli hoidettavana, mutta siitä hyvästä saan pitää kevyemmän viikonlopun. Hevosia on tullut ratsasteltua aina töiden jälkeen, yhteensä kolmea eri kopukkaa oon käynyt ratsastamassa, Nedin lisäksi siis Mistyä (=Nisti) ja Roxyä (=Pörröpää, Haisunäätä, Panssarivaunu, Matami...).
       Nyt kun ratsatsuksesta on tullut aina vaan mielekkäämpää ja itsevarmuus sen suhteen rupeaa nousemaan niin aina yhden hevosen ratsastettua onkin semmoinen fiilis että: "No missäs seuraava ratsastettava?" Kun kaikki on ainakin toistaiseksi sujunut hyvin niin oli aika viedä tätä touhua vähän eteenpäin ja oon hoidellut viime päivinä lisenssiasioita, joten jos hyvin käy niin pääsen laukkailemaan lähiaikoina oikealle laukkaradalle takaradan sijaan!

Linssilude?
Sheep uimassa. Radan yhetydessä on hevosille tehty hieno uima-allas, jossa voi tarjota hevoselle vaihtoehtoisen treenimuodon
Meidän tallille tuli tällä viikolla 4 uutta hevosta, joista tässä kaksi; Pete ja Sally. Nyt meillä on koko yhdeksän hevosen talli täynnä.

      Koitan kyllä saada aikaseksi kirjoitella tänne vähän useammin, mutta jotenkin se vaan aina unhotuu ja hukkuu kaiken muun keskelle. Sitten kun on kulunut jo vähän aikaa edellisestä kirjoituksesta niin kuluneet päivät sulaa yhdeksi ja on vaikea lähteä erittelemään tapahtumia. Laitoin blogin asetukset niin että nyt kuka tahansa voi ilman minkään näköistä kirjautumista käydä kommentoimasa näitä tekstejä (valitse vaan vaihtoehto "Nimetön" kohdassa "Kommentti nimellä:". Laita toki nimesi kirjoittamasi kommentin perään kuitenkin, niin tiedän keneltä se on). Jos on siis jotain asioita mistä haluaisitte mun kirjottavan enemmän/tarkemmin tai muuta vastaavaa niin ehdotuksia saa laittaa tulemaan.

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti