lauantai 20. joulukuuta 2014

Ilma on lämmin kuin lehmän henkäys!

Takana työntäyteisiä aamuja, paahtavia päiviä ja leppoisia iltoja. Oon todella tykännyt olla nykyisessä työpaikassani, aika kuluu kuin siivillä eikä ajatus töihin menemisestä tunnu raskaalta. Aamuherätykset on kyllä vähän tuskallisia, mä kun en mikään aamuihminen ole, mutta kunnialla oon aamuista selvinnyt ja ajoissa töihin kerennyt. Oma hyvä puolensa aikaisissa aamuissa on se, että jää koko päivä aikaa tehdä jotain muuta, oli se sitten akkujen lataamista nukkumalla (eli ajan tuhlaamista, jota yritän välttää), kiertelyä uusissa paikoissa tai uuden oppimista ennestään tutuista paikoista.
      Töistä puheen ollen meidän tallin hevoset ovat suoriutuneet kisoissa kiitettävästi viime aikoina; viime lauantaina Grunta meni ja voitti toisen tai kolmannen perättäisen voittonsa ja keskiviikkona Turbo oli kirjaimellisesti karvan päässä voitosta, sijoittui siis toiseksi.

Urhea ratsuni Ned reippaana lähössä lenkille...
Hevosten raahausta radalle aamulla
"They are like twins!" "Two most good looking girls in Ascot" Ollaan saatu Jolenen kanssa kuluneella viikolla vähän väliä kuulla joltain suunnalta edellä mainittukin lause; näytetään kuulemma kaksosilta kun kuljetaan samanlaiset heijastinliivit ja lippikset päässä. Myös yksi hyvä tuntomerkki, jonka moni muukin on jo pistänyt merkille, on se että lähes aina meiltä löytyy jostain limsatölkki, suklaata tai jotain muuta yhtä terveellistä. Omiksi "aamupala-suosikeiksi" on tullut radan kahviosta saatava banaanikakku ja KitKat-suklaa! :D

      Kuluneella viikolla käytin parina iltapäivänä aikaa rantoihin tutustumiseen. Ensin kävin Scarborough Beachillä ja seuraavana päivänä Cottesloe Beachillä. Matkat taittui pääasiassa busseilla ja kyllä oli Sonja-paran aivot kovilla kun täytyi koittaa löytää oikea bussi oikealta pysäkiltä, esimerkiksi Scarboroghilta palatessani jouduin kulkemaan kolmella eri linja-autolla. Julkiset kuitenkin kulkevat todella monipuolisesti täällä, vaihtoehtoja riittää niin reittivalinnoissa kuin aikatauluissakin. Mun mielestä on jollain tapaa jopa ihan mukavaa välillä eksyä tai edes melkein-eksyä ja oppia samalla joitain asioita kantapään kautta, tuleepahan uusia näkökulmia ja voi luottaa siihen että melko suurella todennäkösiyydellä ensi kerralla sujuu jo huomattavasti paremmin. 
       Sää alkaa olla jo mukavan lämmin/tukalan kuuma, riippuu pitkälti omista tekemisistään kuinka asian ajattelee. Eilen elohopea oli lähempänä neljääkymmentä lämpöastetta kuin kolmeakymmentä ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Maastopalojen savut haisi tuulten kuljettamana useiden kilometrien päästä. 

Scarborough Beach

      Kokonaisuudessaan mulle kuuluu pelkkää hyvää tänne puolelle maapalloa ja kolme täällä vietettyä viikkoa on kulunut aivan huomaamatta. Kirjoituksia ei tule ehkä joka päivä eikä edes joka toinen päivä, koitan kuitenkin pari kertaa viikossa jaksaa/saada aikaiseksi/keretä kirjottelemaan kuulumisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti