tiistai 2. joulukuuta 2014

Suklaata ja siksakkia

Työpäivät toistaa itseään päivästä toiseen, joten niistä tuskin tarvii kertoa sen enempää koska muuten nää mun tekstitkin rupee toistamaan itseään. Aamutalli päivittäin 04:00-n.06:30 ja iltatalli 15:00-n.17:00. Hevosten käsittelyyn radalla tarvitsee erillisen lisenssin, jota mulla ei vielä ole, siispä oon tehnyt töitä vaan tallilla, mikä ei oo mua haitannut ollenkaan.
      Eilen kävin päivällä hankkimassa Kela-korttia vastaavan MediCare-kortin ja käytiin myös ajelulla Hannan ja Samun kanssa. Kuljettiin lähistöllä olevien valtavien viinitilojen ohi suklaatehtaalle, jonka yhteydessä oli tehtaanmyymälä. Isot valikoimat toinen toistaan hienomman ja ennen kaikkea herkullisemman näköisiä tuotteita, pakkohan sieltä oli jotain  ostaakin...:)
      Illalla mentiin taas kuluttamaan bensaa, tällä kertaa kohteena Zik Zak-niminen paikka. En tiedä mikä se on viralliselta luonnontieteelliseltä nimitykseltään, mutta mun silmissä se oli ilmeisesti joku vuorta pienempi rinne. Sen sijainti oli aikalailla täydellinen sillä muutamia kilometrejä nimensä mukaisesti siksakkia kulkevaa tietä ajettua aukesi näkymät koko kaupunkiin. Koska oli ilta niin kaupungin valot näkyivät hienona valomerenä. Kamera ja jalusta olis pitänyt ehdottomasti olla mukana, kännykällä otetut kuvat ei oikein imartele näkymiä.




      Tänään aamulla sain melkein palella, mutta päivällä aurinko paistoi ja lämpötila nousi mukavasti. Aamutallin jälkeen nukuin pois univelkoja ja iltatallin jälkeen hengailtiin vaan, ei siis mitään spesiaalia tässä päivässä.
     


Jos on jotain kysymyksiä tai toiveita (tai ihan mitä vaan) kirjotusten suhteen niin niitä otan enemmän kuin mielelläni vastaan. Tossa alapuolella on kommentointikenttä, jonka kautta viestin lähettäminen onnistuu  ja viestin voi myös jättää anonyyminä jos omalla nimellä kirjottamien on liian iso kynnys tai et halua tulla tunnistetuksi   ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti